TERUG

smart casual mode voor de moderne vrouw

Collectie

bianca. staat voor modern, klasse en heel modieus. Met hun succesvolle Smart Casual-uitstraling weten zij precies de juiste vibe van dit moment te raken. Indien nodig chique maar met de juiste, informele touch, afhankelijk van de gelegenheid. De looks zijn opgeruimd en puur – altijd casual, altijd onmiddellijk draagbaar, altijd vanzelfsprekend. De mix van casual en gekleed creëert een modebeeld dat er nieuw en jong uitziet en die op een heel persoonlijke manier gestyled kan worden.

De collecties worden gekenmerkt door perfecte, betrouwbare pasvormen, innovatief design, trendy kleurenthema’s, hoge kwaliteitsnormen en aandacht voor detail.
Elk jaar biedt bianca tal van thema’s in de productgroepen blouse, shirt, rok, blazer, broek, jurk, knitwear en outdoor.

Filosofie

Mode is geen kwestie van leeftijd. We zijn trots om de klant in een modieuze omgeving op te halen met onze ontspannen uiterlijk en om haar dichter bij het bianca-gevoel te brengen. Heden ten dage is het essentieel om een product te creëren met een eigen DNA, dat rekening houdt met de wensen en behoeften van de klant. “Wij zijn dan ook trots op dat wij met onze ontspannen looks de klant kunnen overtuigen dat bianca echt bij haar past.”
bianca. Moden is een internationaal georiënteerd, innovatief en succesvol

modebedrijf uit Duitsland. Een familiebedrijf opgericht in 1973, dat wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid en consistentie, maar ook door innovatie en dynamiek.
Het hoofdkantoor heeft momenteel ongeveer 115 werknemers en de productiefaciliteit in Bulgarije omvat ongeveer 450 werknemers.

Kortom bianca., een toonaangevend en innovatief merk. Te bewonderen in onze winkel.