TERUG

Cero fashion bij Evelien Mode

modieuze broeken uit Denemarken

C∙RO is een merk, dat we bij Evelien – mijn stijl een warm hart toedragen. Het bekende merk timmert al meer dan 20 jaar succesvol aan de weg in de modewereld en dat in zijn geheel niet onverdienstelijk. C∙RO onderscheidt zich met broeken van een zeer hoge kwaliteit met een opmerkelijke goede pasvorm die werkelijk iedere vrouw past. En bijkomend voordeel: meestal is een maatje minder al perfect!

Een dynamisch merk en fabrikant met een designteam, dat veel inspiratie op doet over de hele wereld. Aan hun de taak om de internationale trends en ideeën te vertalen naar het bekende imago van C∙RO voor zowel de Scandinavische markt als voor de Europese markt.

Door de jaren heen heeft het bedrijf zich behoorlijk ontwikkeld en met name in de export. Ongeveer 70% van de omzet wordt geëxporteerd naar de Scandinavische landen en naar vele Europese landen.

Vandaag de dag is het bedrijf in handen van Managing Director Carin Lundgaard en Sales & Export Manager Claus H Mikkelsen en zij werken samen met hun jong, enthousiast en zeer professioneel team vanuit hun hoofdkantoor te Hørning in Denemarken.

Vraag naar C∙RO in onze winkel en laat u verrassen door de mooie pasvorm gerelateerd aan een goede prijs.