TERUG

Manisa jassen bij Evelien - mijn stijl in Roermond

Mooie en heel betaalbare jassen

MANISA

Wij presenteren je Manisa: een Duits merk met kwaliteitsjassen voor een zeer betaalbare prijs. In 2011 opgericht en zij zeggen zelf:
“Wij maken jassen voor vrouwen die op een moderne en casual manier door het leven gaan. De Manisa-drager is zelfverzekerd, stijl bewust en functiegericht. Ze is moeder en dochter, ze draagt ​​sneakers en hakken. Ze houdt van de ruige natuur en het slimme stadsleven.”

“Dankzij onze expertise in de onvoorspelbare Rhön-stemming en moderne esthetiek, vinden we de term “functionaliteit” opnieuw uit. Uit eigen ervaring hebben onze jassen zakken waar je ze nodig hebt. En de capuchon is niet alleen regenbescherming, maar ook een designelement.
En omdat er nauwelijks sportieve jassen met een vrouwelijke pasvorm zijn, hebben we ons toegelegd op dit gat in de garderobe. We koppelen functionaliteit aan de stijl van de “Lady” – tot maat 52.”

“We jagen geen trends na, we herinterpreteren ze gewoon. We durven en proberen dingen uit, we vinden innovatieve stoffen, creëren spannende mengsels en verrassen met veel details. Wij maken geen high-end fashion in de luxe sector, maar draagbare en betaalbare jassen voor dames met een jong hart en een onmiskenbare vraag naar kwaliteit.” Aldus de eigenaren van Manisa.
Kortom een merk, dat precies in onze collectie past. Kom eens kijken en voelen.