TERUG

Signe Nature bij Evelien - mijn stijl in Roermond

Voor de actieve en modebewuste vrouw

NIEUW: SIGNE NATURE

Met een collectie van meer dan 200 artikelen is het Belgische Signe Nature op het lijf geschreven van de actieve en modebewuste vrouw op zoek naar kleding die haar dynamisme benadrukt, zonder aan vrouwelijkheid in te boeten.
Naast de doelstelling om kleding aan te bieden met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding, onderscheidt Signe Nature zich door een “totaal look” collectie aan te bieden, samengesteld uit modellen die aangenaam zijn om te dragen en tevens makkelijk te combineren.

Benieuwd? Kom eens langs om de collectie te bekijken.

DE WINTERCOLLECTIE

Vrouwelijke elegantie staat centraal in de gloednieuwe wintercollectie van Signe Nature: jurkjes met een kanten detail, zwierige mouwen of frivole prints van vlinders en bloemen. De broeken zijn dan weer wat hoger in de taille en wijder in de pijpen. Daarbij wisselen knusse breisels – lange, losjes gehaakte cardigans in tal van warme tinten – af met stoere stukken in leder, van de klassieke kokerrok in het zwart over een trendy broek in kakigroen tot een opvallende blazer in donkerrood.

Het geheim van de wintercollectie van Signe Nature schuilt in de details. Het Belgische modemerk verrast met elegante plooien, romantische lintjes en stijlvolle glitteraccenten. Naast basic zwart en grijs, kiest Signe Nature voluit voor warmte met tinten als oker, kaki, koningsblauw en karmijnrood. Daarbij staat de vrouwelijke Aïssatou Diop perfect voor de sfeer die het Belgische merk wil uitstralen: charismatisch, elegant en trendy casual.