TERUG

Bloomings bij Evelien - mijn stijl in Roermond

Elegant en leeftijdloos

BLOOMINGS

BLOOMINGS is in 2012 in Amsterdam ontstaan en opgericht. Een Europees modemerk voor vrouwen, die smaakvol hun favoriete basics combineren met lifestyle mode.
Mode voor de elegante en zelfverzekerde vrouw, leeftijdloos in haar doen en laten, die volop in het leven staat en zich hier ook naar kleedt. Het juiste gevoel is daarbij het belangrijkst. BLOOMINGS verwerkt al dit in hun collecties. Daarbij de betaalbaarheid niet uit het oog verliezend. Er zijn tenslotte meer goede dingen in het leven dan mode alleen!

Actuele stijlen, om je iedere dag lekker in te voelen met het accent op brei en jerseys. Zorgvuldig worden de garens en stoffen uitgezocht door het designteam van Bloomings. Top kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel en een excellente pasvorm mag natuurlijk als standaard betracht worden. Hun kleding, wordt voornamelijk gemaakt uit natuurlijke materialen en verkocht in basis maar ook in actuele trend kleuren.

Bij Evelien – mijn stijl stellen wij de Bloomings collectie ieder seizoen weer samen met jou als uitgangspunt. Dus kom gerust kijken en voelen. Er zit vast iets voor je bij.